• Gekwalificeerde Tennistrainers
  • Professionele Tennistraining

Inschrijfformulier TV Carolus (junioren) 18/19

De jeugdtrainingen worden gegeven vanaf maandag 20 Augustus 2018 en lopen door tot eind juni 2019. De trainingen worden gegeven op maandag t/m zaterdag. De trainingstijden zijn op:
- maandag, dinsdag, donderdag van 15.00-20.00u
- woensdag en vrijdag van 13.00-20.00u
- zaterdagochtend 
Op woensdagmiddag (13.00 - 17.00uur) en vrijdagmiddag (13.00-15.30) zullen de trainingen voor de beginnende/ jongste jeugd plaatsvinden.

De clubkampioenschappen zijn een onderdeel van de trainingen.

Er zijn geen trainingen in de volgende schoolvakanties:
- Herfstvakantie: maandag 15 oktober t/m zondag 21 oktober
- Kerstvakantie: maandag 24 december t/m zondag 6 januari
- Carnaval: maandag 23 februari t/m zondag 3 maart
- Meivakantie: maandag 29 april  t/m zondag 12  mei

Er wordt uitgegaan van trainingsgroepen van 8 kinderen. De kosten voor een cursus van 34 lessen (binnen en buiten) van 60 minuten - 8 personen zijn € 240,- p/p.

In verband met beperkte zaalcapaciteit zijn er groepen die in de winter standaard buiten trainen, voor deze groepen geldt een aangepaste cursusprijs van € 205 - p/p. De afhankelijkheden in de planning maakt het helaas niet mogelijk om van te voren aan te geven welke trainingen buiten zijn.
Mochten deze buitentrainingen langdurig door sneeuw/vorst uitvallen dan wordt door de trainers gekeken wat de mogelijkheden zijn om de buitengroepen toch binnen te laten trainen (door samenvoegen van groepen of door groepen die standaard binnen trainen uit te laten vallen). 

De algemene voorwaarden voor jeugdtraining staan HIER en vind je ook op de site www.tvcarolus.nl onderdeel trainingen. Met het insturen van deze aanmelding geef je aan hiervan kennis te hebben genomen en ermee akkoord te gaan evenals met het incasso van de lesgelden in 4 termijnen (eind maand van aug/sept/nov/jan). De tennislessen worden aangegaan voor een periode van een heel schooljaar. Dit betekent dat voor het hele lesjaar de lesgelden verschuldigd zijn. Tussentijds stoppen leidt niet tot restitutie of het niet in rekening brengen van de resterende lesgelden.

DE SLUITINGSDATUM  OM IN TE SCHRIJVEN IS dinsdag 31 juli 

Deelname aan de tennistraining is uitsluitend mogelijk voor leden van TV Carolus.

Hoe minder verhinderingen hoe groter de kans is dat er een groep is die past bij het niveau en leeftijd van uw kind. Als er veel verhinderingen zijn kan het zelfs voorkomen dat we geen training kunnen aanbieden.

Meer verhinderingen kun je vermelden bij opmerkingen
Meer verhinderingen kunnen bij opmerkingen worden vermeld.
 

SVSH tennis

 

 

 

Over Topserve

Topserve verzorgt met het gehele team zowel tennistraining voor recreanten als prestatief ingestelde tennissers.