Algemene voorwaarden voor tennis en padeltraining  Topserve

 

  1. De trainingen vinden plaats onder leiding van de trainers van TopServe.
  2. De trainingen vinden plaats op maandag tot en met vrijdag tussen 15.00 en 23.00. Eventueel andere tijden kunnen in overleg met TopServe.
  3. De data van de trainingen die vanwege de vakantieperiode van de regio zuid uitvallen worden aan u gemeld bij inschrijving.
  4. Op feestdagen worden er geen trainingen gegeven. Trainingen die hierdoor komen te vervallen worden ingehaald.
  5. Bij verhindering van de trainer brengt deze u hiervan tijdig op de hoogte. Lessen die door verhindering van de trainer uitvallen worden volledig ingehaald.
  6. Indien u zelf verhinderd, ongeacht de reden heeft u geen recht om deze les ingehaald te krijgen.
  7. In geval van blessures, ziekte, verhuizing, etc. volgt geen restitutie van het lesgeld
  8. Indien er door weersomstandigheden/overmacht en/of het niet bespeelbaar zijn van de banen worden er op het einde van de cursus maximaal 2 trainingen ingehaald.
  9. Wanneer lessen uitvallen vanwege weersomstandigheden dan wordt dit tijdig gemeld door de trainer. Meestal via de whatsapp groep.
  10. Bij de senioren training wordt er ingeschreven voor een groep van 4. Het is mogelijk in overleg met TopServe in een grotere groep te trainen. De kosten worden dan evenredig over de cursisten verdeeld.
  11. Bij de Junioren training wordt er uitgegaan van groepen van 8. TopServe is vrij in haar beslissing om een groep wel of niet in te delen op het moment dat er te weinig inschrijvingen zijn om een groep te formeren.
  12. Gedurende het trainingsseizoen zijn de trainers vrij om de samenstelling en groepsgrootte te wijzigen.
  13. Het volgen van de trainingen is op eigen risico. Trainers van TopServe kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor persoonlijke ongevallen en eventueel daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van cursisten, evenals blessures.
  14. Deelname aan de trainingen is enkel mogelijk met een lidmaatschap van de tennisverening waar de trainingen worden verzorgd.
  15. Bij inschrijving verplicht u zich tot betaling van de lesgelden. Bij  tussentijdse afmelding zal er geen restitutie gegeven worden.
  16. Door aanmelding/inschrijving gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden en machtigt u TopServe het trainingsbedrag van rekeningnummer af te schrijven wat bij inschrijving is opgegeven.

 

Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met TopServe

 

Kjel Beks

Tel: 06-47624572

Mail: kjel@top-serve.nl

 

Rob van Dinther

Tel: 06-13504609

Mail: rob@top-serve.nl

 

 

 

Over Topserve

Topserve verzorgt met het gehele team zowel tennistraining voor recreanten als prestatief ingestelde tennissers.